Osam Očitih Znakova Da Ste Pronašli Ljubav Za Čitav Život, U Ovome Je Ključ

Ljubav koja traje večno zahteva posvećenost zajedničkoj budućnosti, nežnost i poštovanje – 8 znakova koji pokazuju da će vas partner još dugo, dugo voleti!

Ovo je 8 znakova koji govore da je on partner koji će vas voleti zauvek.

Želi da provodi jako puno vremena s vama

Šalje li vam muškarac svaki dan poruke i pita vas šta biste želeli raditi (vas dvoje skupa, naravno) to je siguran znak da mu puno značite. I da ne namerava da prestane da vas voli.

Ima vas na umu kada donosi velike i važne odluk

Želi da uč

Govori vam stvari koje nikome drugome nije rekao

Muškarci se ne poveravaju lako i ne bilo kome, pa ako sa vama deli i svoje najskrivenije “tajne”, stvari koje nije rekao niti najboljem prijatelju znači da vas u svom životu želi zauvek.

Ne flertuje sa drugim ženama

Ako partner vidi samo vas i ne primećuje druge žene, budite sigurni da nije poput drugih muškaraca.

Voli da razgovara s vama o budućnosti

Muškarci i kada vole ženu znaju strahovati od razgovora o zajedničkoj budućnosti i braku. Ako vaš muškarac voli o tome razgovarati sa vama, znači da će vas voleti zauvek. Ne mora ni biti 100 posto spreman na velike korake u vezi, ali je potpuno otvoren za razgovore o tim koracima.

“Hvali” se sa vama

Obožava da vas predstavi svima koje poznaje. Njegova mama, najbolji prijatelj i poveći broj rođaka znaju jako puno o vama jer vas on ludo voli i želi da ceo svet to zna.

Učiniće sve da se osećate posebno

Ne samo da vas on tretira kao kraljicu – on vas želi tretirati kao kraljicu i usrećivati svaki dan. Sluša vaše priče sa posla, masira vam vrat kada vas boli, priprema večeru kada ste umorni…

Jedan od najvažnijih prioriteta za njega predstavlja briga o vama. Naravno, takvo ophođenje zahteva i dosta truda sa njegove strane i nekad mu se može činiti kao zadatak koji mora obaviti, ali ni tada ne skida osmeh sa lica. I uvek je nasmejan kada je sa vama jer vi ste za njega ona prava.

Podstiče vaše ciljeve

Ne oseća se ugroženo zbog činjenice da želite da budete uspešna i ostvarena žena nego vas podupire u svemu što želite napraviti. Uvek je uz vas kada vam zatreba savet i pomoć jer želi videti kako ostvarujete svoje snove i želi da bude uz vas kada se to dogodi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *